Op zoek naar zoekmachine maken?

zoekmachine maken
Google instellen als standaardzoekmachine Google Zoeken Help.
Selecteer Google in het dropdownmenu in het gedeelte Zoeken. Tik in de rechterbovenhoek van de pagina op Meer Instellingen. Tik in het gedeelte Basisinstellingen op Zoekmachine. Ga in de browser van uw apparaat naar google.com. Klik in de rechterbovenhoek van uw browser op Meer acties Instellingen. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven in het gedeelte Geavanceerde instellingen. Klik op Wijzigen onder Zoeken in adresbalk met. Klik op Google Zoeken Als standaard instellen. Opmerking Als Google Zoeken niet wordt weergegeven als optie voert u een zoekopdracht op google.com uit en probeert u de stappen nogmaals. Internet Explorer 8 of hoger.
Je eigen zoekmachine maken Ambtenaar 2.0.
Op 6 November 2010 om 22.01 door Krispijn geplaatst in Tips n Trucs. Back to Tips n Trucs Discussions. Via Google Custom Search kun je je eigen aangepaste zoekmachine maken. Ik heb Google Custom Search zelf in het verleden ook gebruikt om informatie te vinden op websites die ik waardeer over onderwerpen waar ik in geïnteresseerd ben. Op ReadWriteWeb staat deze week een how-to artikel over een alternatief Blekko. Ook met Blekko kun je aangepaste zoekmachines maken.
Zelf heel eenvoudig een zoekmachine maken en toevoegen MozBrowser.
Zelf heel eenvoudig een zoekmachine maken en toevoegen. Bericht door vulture 25 September 2006 1819. Nee hoor dat kan echt heel makkelijk. Het kan in 2 stappen. verzin een naam voor je zoekmachine. voeg de url in van de site die je wilt doorzoeken. en de site wordt aan je zoekmachine toegevoegd. MAC OSX 10.48 en Ubuntu 6.10. Ferdi's World en Ferdi's Photo's. Moderator Berichten 11525 Lid geworden op 5 Maart 2005 1400 Locatie Diessen. Bericht door adri 25 September 2006 2113. Wat nog simpeler is één van deze bookmarklets aan je bladwijzers toevoegen.
Overzicht en bespreking van gratis zoekmachines voor je site atomz picosearch en freefind.
Met een zoekmachine op je site kun je bezoekers je site laten doorzoeken op bepaalde trefwoorden. Dit kan een handige toevoeging zijn zeker als je site groot begint te worden. Op deze pagina vind je een paar gratis zoekmachines die je op je site kunt zetten. Atomz Express de beste gratis zoekmachine voor je site. Bij Atomz kun je de zoekmachine het meest aanpassen aan je site zo kun je de zoekresultaten aanpassen en heb je ook controle over de zoekopties. Nog wat andere details over Atomz. 750 pagina's kun je laten indexeren.
Google eens via een alternatieve zoekmachine TransIP.
In Nederland heeft Google met iets meer dan 90% het grootste marktaandeel. Wij Nederlanders maken dus voornamelijk gebruik van deze zoekmachine. Niet zo gek want het levert snel de juiste zoekresultaten. Waarom zouden we dan op zoek gaan naar een alternatief voor Google als het de beste zoekmachine blijkt te zijn? Het is geen geheim dat Google persoonlijke gegevens opslaat wanneer je een van de diensten gebruikt. Een product zoeken via de zoekmachine een adres invoeren via Google Maps of een vlog bekijken op YouTube via jouw surfgedrag en persoonlijke gegevens als een IP-adres bouwt Google een profiel van je op.
Zoekmachine specialist gezocht? Meet Dirk! Afdeling Online.
Neem contact met mij op! Het mooie aan Zoekmachine Optimalisatie is dat het vaak lekker hoge conversies met zich mee brengt. Dat heeft te maken met de mindset van mensen die gebruik maken van een zoekmachine. Zij zijn daar namelijk vaak in tegenstelling tot bijvoorbeeld Facebook gericht op zoek naar een product of een dienst. En hier maak ik gebruik van. Want zodra ik weet waar mensen naar op zoek zijn kan ik scherpe adviezen geven over jouw website teksten en passen we zelfs de Google-advertenties hierop aan. Neem contact met me op ik vertel je er graag meer over! Waarom samenwerken met een zoekmachine specialist? Wie wil er nu niet meer websitebezoekers?
Engine voor Google Aangepast zoeken.
Hoe verander je de standaard-zoekmachine in je browser? Computer Idee.
Alle browsers hebben een standaard-zoekmachine ingesteld. In de meeste gevallen is dat Google en voor veel mensen werkt dat prima. Maar wat nou als je liever een andere zoekmachine gebruikt zoals het privacyvriendelijke DuckDuckGo? Of misschien ben jij wel die ene persoon die liever Bing gebruikt. In dit artikel laten we je zien hoe je de standaard-zoekmachine wijzigt in Chrome Firefox én Internet Explorer. In Google Chrome werkt de url-balk als zoekmachine waardoor je naast Facebook.com ook kunt zoeken op facebook. Omdat Chrome van Google zelf is is het lastig die zoekmachine te veranderen maar het kan wel degelijk. Daarvoor ga je eerst naar je Instellingen. Ga vervolgens naar het onderdeel Zoeken.
Maak nu je eigen zoekmachine André Scholten.
Deze biedt veel voordelen aangezien je nu veel meer controle hebt over de resultaten. Wat is het dan precies je kunt bijvoorbeeld een zoekbox maken die alleen zoekt in de bekende auto verkoop sites. Tegelijkertijd filter je de ongewenste sites er uit zodat je een relevante schone lijst overhoudt met alleen goede resultaten. Deze zoekmachine is dan te bereiken op een aparte pagina maar ook te gebruiken als losse zoekbox in je site. De parameters zijn verregaand uit te breiden zo kun je alle bekende zoekparameters gebruiken die de normale zoekmachine ook aanbiedt.

Contacteer ons